Nieuwe expositie in Het Zonnehuis

donderdag 14 september 2017

Nieuwe expositie in Het Zonnehuis

Op zaterdag 16 september wordt om 11.00 uur de nieuwe expositie geopend in Het Zonnehuis.  Dit keer worden de schilderijen van ‘Die gozer met die pet’ geëxposeerd. In de vitrine staat daarnaast het werk van de vriendinnen Frances Kopper en Irene van der Laan.

‘Die gozer met die pet’ is de heer Y. Awad. Hij maakt sfeervolle en fantasierijke landschappen en laat zich hierbij inspireren door Bob Ross en zijn leraar Bill Alexander. De techniek, die hij gebruikt is een eeuwenoude techniek, genaamd ‘Alla prima’. Het betekent ‘Alles in een keer’. Zo werkt hij met een nat op nat techniek, waarbij hij kleuren mooi in elkaar kan laten overlopen.

De twee vriendinnen vonden elkaar na een reünie van de middelbare school Casimir. Frances Kopper had haar draai gevonden in het mozaïeken en Irene van der Laan in het glasfusen. Hun werken staan in de vitrine in de hal van Het Zonnehuis. De expositie is te bezoeken tot 23 oktober in Het Zonnehuis, Dillenburgsingel 5 te Vlaardingen.

Print

Uw naam
Uw e-mailadres
Onderwerp
Vul uw bericht in...
x

     

    Contact?

    Voor vragen over nieuws of PR zaken neemt u contact op de afdeling Communicatie, communicatie@zgvlaardingen.nl of tel 010 475 95 95.