Skip to main content

Opening nieuwe kunstexpositie Vlaardingen750 Toen en nu 

27-10-2023 Persberichten Nieuws
Opening nieuwe kunstexpositie Vlaardingen750 Toen en nu 

Op zaterdag 28 oktober wordt om 11.00 uur de nieuwe expositie ‘Vlaardingen 750 Toen en Nu' in Het Zonnehuis geopend. De expositie bestaat uit 60 foto's van Vlaardingen, waarvan er 30 te zien zijn in Het Zonnehuis. De andere foto's worden tentoongesteld in Kade40. 
 
De fotografen lieten zich inspireren door oude beelden van Vlaardingen en maakten een eigentijds beeld van dezelfde omgeving. De foto's vormen samen een leuk overzicht van markante plekken in Vlaardingen. 
 
Ook is er een fotowedstrijd aan verbonden. De winnaar van de fotowedstrijd wordt bekend gemaakt tijdens het Stadskaravaan Eindfeest op 3 december in de Stadsgehoorzaal.  

De Fotowedstrijd is onderdeel van ‘Vlaardingen DOEN’ en georganiseerd door de Amateur Fotografen Vereniging Vlaardingen (AFVV). In combinatie met de fotowedstrijd heeft AFVV vier foto-wandelingen georganiseerd door de stad en vier fotoworkshops bij KADE40. De vierde en laatste workshop wordt gegeven op 4 november van 10 tot 12 uur en heeft als onderwerp landschap/natuurfotografie. U kunt zich hiervoor nog opgeven op de website van AFVV. Deelname is gratis. 

De expositie is te bezoeken van 28 oktober tot 28 december in Het Zonnehuis, Dillenburgsingel 5 te Vlaardingen.  

 

 

‹ Terug