Zonnehuisgroep Vlaardingen ontvangt erkenning Mantelzorgvriendelijk werken

donderdag 10 november 2016

Zonnehuisgroep Vlaardingen ontvangt erkenning Mantelzorgvriendelijk werken

Op woensdag 9 november heeft Zonnehuisgroep Vlaardingen de erkenning ‘wij werken mantelzorgvriendelijk’ ontvangen van de Stichting Werk & Mantelzorg. Tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Stadsgehoorzaal ontving de organisatie deze fraaie erkenning.

Zonnehuisgroep Vlaardingen vindt het belangrijk om een mantelzorgvriendelijk personeelsbeleid te hebben. Met werknemers die in hun privéleven een mantelzorgrol hebben, wil Zonnehuisgroep Vlaardingen graag meedenken om zo tot een betere balans tussen werk en privé te komen. Of, zoals p&o adviseur Patricia Mansveld het zegt: “Wij vinden het belangrijk dat onze werknemers goed in hun vel zitten. Daarom denken we graag mee met mensen die in hun privéleven mantelzorger zijn”.

Stichting Werk &Mantelzorg is een samenwerkingsverband tussen Mezzo, landelijke vereniging voor mantelzorgers en vrijwilligerszorg, en HR adviesbureau Qidos. Het doel van Werk&Mantelzorg is om een mantelzorgvriendelijk arbeidsklimaat in Nederland te creëren samen met allerlei partijen zoals werkgevers, de rijksoverheid, werkgevers- en werknemersorganisaties, gemeenten en Steunpunten Mantelzorg.

Print

x

     

    Contact?

    Voor vragen over nieuws of PR zaken neemt u contact op de afdeling Communicatie, communicatie@zgvlaardingen.nl of tel 010 475 95 95.