Nieuws
Lekker in je werk bij Zonnehuisgroep Vlaardingen

Lekker in je werk bij Zonnehuisgroep Vlaardingen

dinsdag 15 oktober 2019

Medewerkers die lekker in hun vel zitten is een belangrijk aandachtspunt voor Zonnehuisgroep Vlaardingen. Daarom organiseerde de organisatie op dinsdag 15 oktober een Vitaliteitsmarkt voor al haar medewerkers.
’s Ochtends vroeg werden de medewerkers al verrast met een heerlijk stuk fruit, uitgedeeld door onder andere het managementteam van de organisatie.
Tijdens de vitaliteitsmarkt, die later op de dag plaatsvond, konden bezoekers meer informatie krijgen over de diverse mogelijkheden en activiteiten die Zonnehuisgroep Vlaardingen haar medewerkers biedt.
Zo konden medewerkers op de markt meer horen over het mantelzorgspreekuur, startte de inschrijving voor het fietsplan en konden ze kennismaken met yoga, mindfullness en stoelmassage. Ook was er een overgangsconsulente aanwezig, die mensen uitnodigde voor de workshop die later in het jaar plaatsvindt.
Ook kon men zelf een flesje verse sap bij elkaar fietsen op de sapfiets én presenteerde de Brasserie van Het Zonnehuis gezonde snacks.

Aandacht voor ieders gezondheid blijft niet alleen bij deze dag. De vitaliteitsmarkt is onderdeel van het Fit! – lekker in je werk - programma, waarbij structureel aandacht is voor de vitaliteit van medewerkers.  Want, zoals Margot van der Waal, manager PO&O verwoordt “We willen graag dat onze mensen goed in balans zijn en met veel plezier kunnen (blijven) werken”.