Nieuws
Circus Sijm verzorgt opnieuw mooie voorstelling

Circus Sijm verzorgt opnieuw mooie voorstelling

dinsdag 4 september 2018

Op dinsdag 4 september konden bewoners van alle locaties van Zonnehuisgroep Vlaardingen samen met hun naasten een circusvoorstelling bijwonen. Circus Sijm verzorgde dinsdag drie voorstellingen in de circustent, die naast Het Zonnehuis was opgebouwd. De voorstelling is speciaal gericht op ouderen met mooie herkenbare muziek, bijzondere acts en prachtig verzorgde kostuums. Het circus is een cadeau van Fonds Schiedam Vlaardingen e.o.

Bewoners, familie, medewerkers en (klein)kinderen genoten zichtbaar van de show, waarin veel spectaculaire acts zich afwisselden. De nostalgische sfeer en de bijzondere mix van circus, theater en muziek, doen herinneringen van vroeger herleven.

De volledig nieuwe voorstelling is een vrolijke mix van muzikaal entertainment, acrobatiek, clownerie, jongleren en kleine dieren. Clown Frenky loopt als een rode draad door de voorstelling, en laat het publiek kennismaken met o.a. jongleur Nigel Voets. Dit enthousiaste circustalent is bekend van Hollands Got Talent. Verder is er een diabolokunstenaar uit Moskou, een antipodiste uit Duitsland en een groep vrolijke honden.

Dit jaar presenteert Circus in de Zorg, in samenwerking met Circus Sijm, de productie Alexander. Het circus is rolstoelvriendelijk, waardoor het mogelijk is om ook met verpleeghuisbewoners de voorstelling te bezoeken.

Theme picker