Loop jij deze zomer mee met de Rolstoelvierdaagse?

donderdag 8 juni 2017

Loop jij deze zomer mee met de Rolstoelvierdaagse?

We zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om één of meerdere middagen van 14.00 tot 16.00 uur mee te lopen met de Rolstoelvierdaagse.

Het evenement, dat plaatsvindt van dinsdag 18 t/m vrijdag 21 juli, is inmiddels een ware traditie voor de bewoners van Zonnehuisgroep Vlaardingen. Voor de elfde keer zal de lange sliert rolstoelers, familieleden en vrijwilligers door de wijken Holy en de Broekpolder trekken.

De vierdaagse vindt iedere keer weer plaats dankzij de steun van vele vrijwilligers. Dankzij deze ‘meelopers’, die helpen bij het duwen van de rolstoelen, kunnen de bewoners de tocht uitlopen. Elke hulp is daarom welkom.
Heeft u zin om één of meerdere middagen, samen met een bewoner, mee te lopen met de wandeltocht? Neem dan contact op met Caroline van Gulik (cvangulik@zgvlaardingen.nl). Wanneer u voorkeur heeft om te lopen vanaf één van de locaties (Het Zonnehuis, Drieën-Huysen of Adriaan Pauw) dan kunt u dit aangeven bij uw aanmelding. 

Print

Uw naam
Uw e-mailadres
Onderwerp
Vul uw bericht in...
x

     

    Contact?

    Voor vragen over nieuws of PR zaken neemt u contact op de afdeling Communicatie, communicatie@zgvlaardingen.nl of tel 010 475 95 95.