Waardevol en leuk vrijwilligerswerk

Bent je op zoek naar leuk, waardevol vrijwilligerswerk waarbij je er echt toe doet? Kom dan eens langs bij Zonnehuisgroep Vlaardingen.

Je bent van harte welkom voor een kennismaking en rondleiding. Je bespreekt met ons wat je zou willen doen en op welke dag(en) en tijdstip(pen). Wij geven je informatie over de mogelijkheden in werk, cursussen en begeleiding.

Als je bij Zonnehuisgroep Vlaardingen vrijwilligerswerk doet, maakt je deel uit van onze zorggemeenschap. Bewoners, hun familie, vrienden en andere relaties, werknemers en vrijwilligers hebben bij ons zorg en aandacht voor elkaar. Tegelijkertijd geven we elkaar de ruimte om je thuis te voelen.

Als vrijwilliger maakt je het mogelijk dat bewoners iets extra’s kunnen doen, dat ze meer van hun wensen in vervulling zien gaan. Een wandeling, vervoer en/of begeleiding bij theater- of kerkbezoek, een spelletje doen, aandacht en hartelijkheid.

Kom je ons versterken?

Voor meer informatie over aanmelden neem contact op met de coördinatoren vrijwilligerswerk via vrijwilligers@zgvlaardingen.nl of tel: 010 475 95 95.

Vrijwilligerscafé

Iedere eerste maandag van de maand is er het Vrijwilligerscafé. Elke maand met een ander thema, aangedragen door de vrijwilligers.

Het Vrijwilligerscafé vindt plaats in op verschillende locaties van Zonnehuisgroep Vlaardingen 15.30 uur tot 17.00 uur.