Nieuws

Verwendag mogelijk gemaakt door leerlingen van het Geuzen / Lentiz college

Op vrijdag 15 maart kwamen er leerlingen van het Geuzen College bij ons in Drieënhuysen Zuid voor een verwenochtend voor onze bewoners. Wij van DHZ laag kregen 4 super leuke en lieve meiden die alles mooi klaar gezet hadden in de woonkamer. De sfeer was goed, en de bewoners hebben genoten... het was echt een verwen moment! Dank jullie wel voor deze mooie en waardevolle ochtend.

Rolstoelvierdaagse zit er weer op!

Grote kans dat veel inwoners van Vlaardingen deze week een lange stoet van rolstoelers en wandelaars voorbij hebben zien komen. Ook dit jaar werd de Rolstoelvierdaagse georganiseerd voor de bewoners van Zonnehuisgroep Vlaardingen.

Naar de McDonalds - een wens wordt vervuld

In het kader van het 50-jarig jubileum van Zonnehuisgroep Vlaardingen kunnen alle bewoners dit jaar hun wens in de Wensboom hangen.

Zonnehuisgroep Vlaardingen 50 jaar!

Dit jaar is het precies 50 jaar geleden dat de eerste bewoners in Het Zonnehuis in Vlaardingen kwamen wonen. Het Zonnehuis, onderdeel van Zonnehuisgroep Vlaardingen, was daarmee de eerste locatie van deze typisch Vlaardingse organisatie. Inmiddels is de zorgorganisatie uitgebreid naar drie verpleeg- en verzorgingshuizen, hebben ze een eigen revalidatiecentrum, bieden ze thuiszorg in Vlaardingen en Schiedam en hebben ze een locatie voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).
RSS