Nieuws

Nieuwe vorm van wonen met zorg in Parc Drieën-Huysen

Zonnehuisgroep Vlaardingen biedt, samen met Woningstichting Samenwerking, vanaf september 2017 een nieuwe vorm van wonen met zorg aan in Vlaardingen. Volledige Verpleeghuiszorg Thuis, ook wel Volledig Pakket Thuis (VPT) genoemd, biedt mensen de mogelijkheid om zelfstandig te wonen in een eigen appartement, maar mét de zorg zoals deze ook in een verpleeghuis wordt aangeboden.

We feliciteren Nouchka Fontijn!

Zonnehuisgroep Vlaardingen, en dan speciaal de locatie Revalidatiecentrum De Dillenburg, feliciteren Nouchka Fontijn van harte met het behalen van de zilveren medaille op de Olympische Spelen in Rio!

Naar de McDonalds - een wens wordt vervuld

In het kader van het 50-jarig jubileum van Zonnehuisgroep Vlaardingen kunnen alle bewoners dit jaar hun wens in de Wensboom hangen.

Zonnehuisgroep Vlaardingen 50 jaar!

Dit jaar is het precies 50 jaar geleden dat de eerste bewoners in Het Zonnehuis in Vlaardingen kwamen wonen. Het Zonnehuis, onderdeel van Zonnehuisgroep Vlaardingen, was daarmee de eerste locatie van deze typisch Vlaardingse organisatie. Inmiddels is de zorgorganisatie uitgebreid naar drie verpleeg- en verzorgingshuizen, hebben ze een eigen revalidatiecentrum, bieden ze thuiszorg in Vlaardingen en Schiedam en hebben ze een locatie voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).

Samenwerking zorgverlening kwetsbare oudere dichtbij huis

Zonnehuisgroep Vlaardingen, Frankenlandgroep, Argos zorggroep en huisartsen hebben, onder begeleiding van de Zorgorganisatie Eerste Lijn (ZEL), de handen ineengeslagen om samenwerkingsafspraken te maken over het adviesconsult Specialist Ouderengeneeskunde. Het adviesconsult draagt bij aan het goede verloop van de zorgverlening aan de groeiende groep thuiswonende kwetsbare ouderen met complexe problemen.
RSS
12