Revalidatie overige aandoeningen

Revalidatie overige aandoeningen

Een acute situatie zoals een valpartij of ziekenhuisopname is een ingrijpende gebeurtenis, die in een paar seconden uw leven voor langere tijd op zijn kop kan zetten. Immers, het herstel kost vaak veel tijd en energie.
De Dillenburg is gespecialiseerd in professionele revalidatie en preventie op maat. U krijgt bij ons alle ruimte, zorg en ondersteuning om goed te kunnen herstellen. Alle revalidatie is gericht op uw terugkeer naar huis. Mocht het blijken dat dit niet haalbaar is, dan zal er samen met u gekeken worden naar een andere mogelijkheid.

Onze kracht is een multidisciplinaire aanpak, een therapeutisch revalidatieklimaat (alle activiteiten staan in het teken van revalidatie en herstel) en uw persoonlijke motivatie om te herstellen.

Revalidatiezorg op maat

De Dillenburg is aangesloten bij diverse kwaliteitsregisters. Er werken uitsluitend vakbekwame behandelaars. Onder de specialisten ouderengeneeskunde zijn er gespecialiseerde kaderartsen revalidatie. Daarnaast worden ze ondersteund door een specialistisch behandelteam, bestaande uit verzorgenden en/of verpleegkundigen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, maatschappelijk werksters, psychologen, diëtisten en nazorgverpleegkundigen. Na de revalidatieperiode kunt u eventueel gebruikmaken van thuiszorg Zonnehuis Thuis en nabehandeling zowel aan huis als op onze locaties. We werken o.a. samen met huisartsen, revalidatiecentrum Rijndam, het Franciscus Gasthuis & Vlietland (o.a. stroke service) en andere partners in de zorgketen.

Welkom

U bent van harte welkom op onze locatie: