Zonnehuis Thuis; werk waar je blij van wordt!

Zonnehuis Thuis biedt zorg aan thuiswonende cliënten in de omgeving Vlaardingen en Schiedam. Samen zorgen we ervoor dat onze cliënten zo lang mogelijk zelfstandig kunnen wonen in hun eigen thuissituatie. Preventie en zelfredzaamheid zijn leidende principes binnen Zonnehuis Thuis. Je werkt samen met helpenden(2+), (contact)verzorgenden, verpleegkundigen, wijkverpleegkundigen, nazorgverpleegkundigen en casemanagers dementie. Elke werkdag kom je weer andere uitdagingen tegen en samen met je collega’s zoek je hier passende oplossingen voor.

Jouw team

Zonnehuis Thuis is onderverdeeld in diverse enthousiaste, kleine teams in de wijk waarin veel ruimte is voor eigen initiatief. Elke team wordt aangestuurd en gecoacht door een teamleider. Ook is er de mogelijkheid om voor Zonnehuis Thuis breed te werken. Je maakt dan onderdeel uit van de flexpool van Zonnehuis Thuis. Je wordt al naar gelang jouw beschikbaarheid ingezet om de teams te ondersteunen daar waar nodig.

Jij als professional

Door jouw grote zelfstandigheid in de wijk wordt er een beroep gedaan op je beroepshouding en vakmanschap. Wij verwachten van jou een pro actieve houding waarbij je de belangen van de cliënt altijd voor ogen houdt. Je biedt zorg met hoofd, hart en handen. We vinden daarbij de onderlinge samenwerking erg belangrijk. Door slimme bundeling van onze interne expertises en de samenwerking met externe zorgprofessionals en -organisaties komen we tot betere zorg voor onze cliënten.

Jouw ontwikkeling

Jouw vakmanschap is van grote waarde voor ons. Om jouw deskundigheid op peil te houden of te vergroten zijn er veel mogelijkheden voor cursussen, scholingen en trainingen. Binnen Zonnehuisgroep Vlaardingen kennen we hiervoor een ruime vergoedingsregeling. Ook heb je de mogelijkheid om symposia te bezoeken. Daarnaast zetten we in op intervisie waarbij we ingewikkelde casuïstiek met elkaar bespreken.

Ambieer je een andere functie binnen Zonnehuis Thuis of Zonnehuisgroep Vlaardingen breed? Dan kijken we gezamenlijk naar jouw mogelijkheden.

Informatiemiddag

Informatiemiddag

Wil je meer weten over werken in de thuiszorg? Kom dan naar onze informatiemiddag! Maak kennis met onze medewerkers en opleidingscoaches en bespreek je mogelijkheden

Datum: donderdagmiddag 17 maart
Tijd: 15.00-18.00 uur
Locatie: Het Zonnehuis

 

Thuiszorgvacatures

Wijkverpleegkundige

Flexpool Zonnehuis Thuis
(helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen)

Zorgstudent Zonnehuis Thuis