Schilderij ‘Jong & Oud’ overhandigd aan burgemeester

maandag 11 juni 2018

Schilderij ‘Jong & Oud’ overhandigd aan burgemeester

Afgelopen tijd hebben ze samen hard gewerkt aan het kleurige schilderij; de kinderen van groep 3 van basisschool De Klimop en de bewoners van de somatische afdelingen in Het Zonnehuis. Het schilderij, dat als thema ‘verbinding’ heeft, is het mooie resultaat van deze samenwerking. Op het schilderij zie je de handen van zowel bewoners als schoolkinderen en de kleurvlakken zijn door allebei geverfd.

Maandagmiddag 11 juni kwam burgemeester Annemiek Jetten zelf naar Het Zonnehuis om het schilderij in ontvangst te nemen. Ze vertelde dat het schilderij in haar werkkamer wordt opgehangen en dat het daar vast heel mooi zal staan.

Dit schilderij is niet het eerste creatieve project tussen De Klimop en de somatische afdelingen van Het Zonnehuis. Gemiddeld één keer per maand komen de kinderen van groep 3 op bezoek bij de bewoners en samen gaan ze dan aan de slag met een creatieve activiteit. Het is altijd een gezellig samenzijn, waar zowel de kinderen als de bewoners erg van genieten.

Print

x

     

    Contact?

    Voor vragen over nieuws of PR zaken neemt u contact op de afdeling Communicatie, communicatie@zgvlaardingen.nl of tel 010 475 95 95.