GeDreven4SUC6 schenkt tuinhuis aan palliatieve afdeling van Het Zonnehuis

maandag 29 januari 2018

GeDreven4SUC6 schenkt tuinhuis aan palliatieve afdeling van Het Zonnehuis

Afdeling Mathilde, de palliatieve zorgunit in Het Zonnehuis, heeft een mooi tuinhuis met overkapping gesponsord gekregen door de Vlaardingse stichting en vriendengroep  ‘Gedreven voor succes’. Op vrijdag 26 januari werd dit officieel gevierd met de overhandiging van een symbolische cheque.

In de aangrenzende tuin van afdeling Mathilde is het voor cliënten al fijn vertoeven, maar het tuinhuis zorgt ervoor dat er in elk seizoen van te genieten is. In de zomer lekker in de zon of schaduw onder de overkapping en in de lente/herfst is het een beschut plekje.  Voor dat laatste seizoen ontvangt Mathilde ook nog een terrasverwarmer.

Stichting Gedreven voor succes
De Vlaardingse stichting 'Gedreven voor succes' (ook bekend als Stichting geDreven4SUC6) organiseert het hele jaar door diverse activiteiten waarmee ze geld kunnen ophalen. Met dit geld ondersteunen ze mensen of organisaties met een ideeël doel. Meer over deze stichting is te vinden op http://gedreven4suc6.droppages.com/.

Mathilde
Afdeling Mathilde in het Zonnehuis heeft vier kamers voor mensen die zorg in de laatste levensfase nodig hebben, ook wel palliatieve zorg genoemd. Er is een gezamenlijke huiskamer met keuken aanwezig en een eigen tuin. Bewoners kunnen ook gebruik maken van alle centrale voorzieningen in Het Zonnehuis.

Print

x

     

    Contact?

    Voor vragen over nieuws of PR zaken neemt u contact op de afdeling Communicatie, communicatie@zgvlaardingen.nl of tel 010 475 95 95.