Onderzoek: Hoe tevreden bent u?

maandag 4 december 2017

Onderzoek: Hoe tevreden bent u?

Aankomende maanden wordt de tevredenheid onder bewoners en/of familie gemeten. Met behulp van een vragenlijst worden er diverse vragen gesteld over de zorg en dienstverlening binnen onze locaties.

We zullen bewoners en familieleden op meerdere manieren benaderen, waarbij de meest zichtbare manier de zuil & banner is die op meerdere locaties zal komen te staan. Sinds deze week is de vragenzuil al te vinden in hal van Drieën-Huysen Zuid, begin 218 zal de zuil op meerdere plekken te vinden zijn.

Familieleden van bewoners die op de PG-afdelingen wonen, hebben per e-mail de vragenlijst ontvangen. Bent u familie en heeft u de lijst niet ontvangen? Dan kan het zijn dat er geen e-mailadres geregistreerd staat of dat dit een verkeerd adres is. We willen u vragen uw correcte e-mailadres door te geven aan de teamleider of bij de bewonersadministratie.
Ook zal een groot aantal somatische bewoners persoonlijk bezocht worden door een medewerker, waarbij deze samen met de bewoner de vragenlijst in zal vullen.

Print

x

     

    Contact?

    Voor vragen over nieuws of PR zaken neemt u contact op de afdeling Communicatie, communicatie@zgvlaardingen.nl of tel 010 475 95 95.