Nieuwe expositie Ton Delfos

maandag 30 oktober 2017

Nieuwe expositie Ton Delfos

Expositie “Van Vlaardingen tot de Cariben” in Het Zonnehuis

Ton Delfos exposeert inmiddels voor de vierde keer in Het Zonnehuis. Na exposities met o.a. foto’s van exotische locaties op onder meer IJsland zal deze expositie bestaan uit foto’s gemaakt in Nederland, voornamelijk Vlaardingen en omgeving, en een miniserie over Curaçao. Deze expositie is op zaterdag 28 oktober om 11 uur door de fotograaf zelf geopend.

Ton Delfos is een ervaren freelance fotograaf die al meerdere exposities, projecten en opdrachten op zijn naam heeft staan. Na diverse exposities is hij zich steeds meer gaan richten op fotografie in Vlaardingen. In 2013 heeft hij zijn project over Vlaardingen afgerond, “No Skies in Vlaardingen”, waarvan de presentatie in Kade40 was. Deze foto’s laten Vlaardingen op een andere manier zien. Inmiddels heeft Ton gewerkt aan een opvolger van ‘No Skies’ en dat zijn ‘Roundabouts’ geworden.

Roundabouts zijn foto’s waar alles op staat wat je ziet als je zelf 360 graden om je as draait (zoals op een rotonde = roundabout), maar wij kunnen dat complete beeld niet vasthouden. De basis voor deze foto’s is een 360 graden panorama, daarna zijn er een aantal bewerkingen op los gelaten met soms een vervreemdend resultaat als gevolg.

Een mooie selectie van “No Skies in Vlaardingen”, een vijftal “Roundabouts” en de miniserie “Cariben” zal tijdens deze expositie getoond worden

Deze expositie is van 28 oktober t/m 4 december te zien in Het Zonnehuis, Dillenburgsingel 5 te Vlaardingen.

Print

x

     

    Contact?

    Voor vragen over nieuws of PR zaken neemt u contact op de afdeling Communicatie, communicatie@zgvlaardingen.nl of tel 010 475 95 95.