Wensen mogelijk maken

De wensenbank is gecreëerd met als doel een vrijwilliger of persoonlijk maatje te vinden voor een specifieke wens van een bewoner. Dit kan een eenmalige wens zijn zoals het bezoeken van een concert, maar het kan ook gaan om een wens die wekelijks of maandelijks terug keert.

Ben je al nieuwsgierig geworden naar de wensen van onze bewoners? Kijk dan snel bij de wensen.

Wensenbank

Ed - Maatje gezocht

Hallo, ik heet Ed en ben op zoek naar een maatje! iemand die het leuk vind om met mij op stap te gaan! Ik heb veel gevoel voor humor dus vervelen zal je je niet!

Ed- hout bewerken

Hallo, Ik ben Ed. Ik ben een oud profvoetballer. Ik ben nu rolstoelafhankelijk, maar vind het superleuk om bezig te zijn in de blokhut, waar ik voornamelijk hout schuur of in de olie zet.

Remko - Zwemmaatje gezocht

Beste (toekomstige) vrijwilliger, ik ben Remko (30 jaar oud). Ik vind het heerlijk om regelmatig te gaan zwemmen.

Manon - Boodschappenvrijwilliger gezocht

Ik zoek een leuke en gezellige vrouw om met mij boodschappen te doen

Marc - sportvrijwilliger gezocht!

Ik ben op zoek naar een sportieve vrijwilliger die een keer in de week met mij wil sporten.

Mario - buiten wandelen of naar de markt!

Het lijkt mij leuk om af en toe eens lekker uit het Zonnehuis te gaan om te wandelen of naar de markt op donderdagochtend.

Agnes - wie helpt mij koken?

Mijn naam is Agnes en mijn grootste wens is om eens per week een avond zelf eten te koken. Welke vrijwilliger wil mij hierin begeleiden?

Hans - Ik zou op donderdagochtend zo graag naar de markt willen!

Ik zoek een vrijwilliger die het leuk vind om met mij op de donderdagochtend naar de markt te gaan.

Sander - Toto-formulieren inleveren op De Loper

Hoi Ik ben Sander Westerholt en ik ben 38 jaar. Ik hou wel van een gokje wagen en daarom vul ik wekelijks de toto formulieren in.

Manuela - Ik zoek een maatje

Ik zou eens per week met een vrijwilliger naar de markt willen om boodschappen te doen. Andere activiteiten zoals een spelletje of iets creatiefs vind ik ook heel leuk om te doen.

Mar - Maatje gezocht

Mar (64 jaar) zoekt een vrouwelijk maatje om eens per week iets leuks mee te doen. Koffie drinken, een film kijken, een spelletje of een boodschap.

Claudia - Maatje gezocht

Hallo! Ik ben Claudia. Ik ben 38 jaar. Ik ben op zoek naar een vrijwilliger (V) die wekelijks met mij iets leuks wil gaan doen: bijvoorbeeld een spelletje op mijn appartement.

Wensen zijn er altijd en worden maandelijks aangevuld of veranderd. Bewoners stellen in principe zelf hun wens op en waar nodig begeleidt de dagbestedingcoach hen hierbij.