Vrijwilligersvacatures

Ben je op zoek naar leuk, waardevol vrijwilligerswerk waarbij je er echt toe doet? Kom dan eens langs bij Zonnehuisgroep Vlaardingen.

Je bent van harte welkom voor een kennismaking en rondleiding. Je bespreekt met ons wat je zou willen doen en op welke dag(en) en tijdstip(pen). Wij geven je informatie over de mogelijkheden in werk, cursussen en begeleiding.

Gepubliceerd op maandag 24 juni 2019

Vrijwilliger met "groene vingers"

Een enthousiaste vrijwilliger met groene vingers die een passie heeft voor de natuur en het leuk vindt om onze bewoners mee te nemen in deze beleving. U kunt zelfstandig werken of u kunt assisteren tijdens de natuurgroep op donderdagmiddag, waarbij uiteenlopende natuuractiviteiten worden ondernomen. In de natuurgroep, kan het zo zijn dat wij lekker naar buiten gaan, naar onze moestuin, over de natuur gaan vertellen, of we gaan iets maken wat met de natuur te maken heeft. Het is uitlopent van bloemen, planten tot dieren

Profiel van de vrijwilliger:

U bent een actieve, sociale vrijwilliger, die in staat is een bewoner in een rolstoel te rijden. U maakt makkelijk contact en bent in staat om zelfstandig (met ondersteuning) aan de slag te gaan.