Vrijwilligersvacatures

Ben je op zoek naar leuk, waardevol vrijwilligerswerk waarbij je er echt toe doet? Kom dan eens langs bij Zonnehuisgroep Vlaardingen.

Je bent van harte welkom voor een kennismaking en rondleiding. Je bespreekt met ons wat je zou willen doen en op welke dag(en) en tijdstip(pen). Wij geven je informatie over de mogelijkheden in werk, cursussen en begeleiding.

Gepubliceerd op maandag 24 juni 2019

Sportieve vrijwilliger gezocht

2-3 uur per week

Voor een sportproject zoeken wij een enthousiaste en bovenal sportieve vrijwilliger die op dinsdagochtend van 10.00-12.00 uur wil sporten en/ of bewegen met jongeren met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).Bij het sporten kun je denken aan: fitness, balsporten en/of atletiek. Kan jij goed samenwerken met andere vrijwilligers en de sportinstructeur en lijkt het je leuk om de cliënten bij het sporten te begeleiden? Reageer dan snel!

Je bent een gastvrouw of heer voor de bewoners bij het sporten in de Polderpoort. Bij aankomst op de sportschool zorg jij dat de bewoners een kop koffie of thee krijgen en een gezellig praatje klaar hebt staan voor hen. Wat wij bieden:Natuurlijk geniet u mee van het sporten en levert u tevens een bijdrage aan het welbevinden van de cliënten, u krijgt er veel gezelligheid voor terug!Uren per week: 2-3 uur