Vrijwilligersvacatures

Ben je op zoek naar leuk, waardevol vrijwilligerswerk waarbij je er echt toe doet? Kom dan eens langs bij Zonnehuisgroep Vlaardingen.

Je bent van harte welkom voor een kennismaking en rondleiding. Je bespreekt met ons wat je zou willen doen en op welke dag(en) en tijdstip(pen). Wij geven je informatie over de mogelijkheden in werk, cursussen en begeleiding.

Gepubliceerd op vrijdag 2 augustus 2019

Muziek vrijwilliger

1-2 uur per week

Wij zoeken een vrijwilliger die met plezier een instrument bespeeld en samen met een bewoonster muziek wil gaan maken. Dit gaat 1 op 1. De bewoonster die hier naar vraagt zingt graag en zou het geweldig vinden om iemand te hebben die haar kan begeleiden met een instrument. (maakt niet uit wat voor instrument)

De vrijwilliger komt 1 keer per week langs bij een bewoonster om met haar samen muziek te maken. De bewoonster wil graag zingen en de vrijwilliger begeleid haar dan met een instrument. Denk aan, samen nummer zoeken, samen muziek maken en plezier hebben met z’n tweeën. De vrijwilliger is enthousiast en houd van een gezellige babbel en uiteraard van muziek net als de bewoonster.