Woon- en Serviceabonnementen

Heeft u graag de zekerheid dat, in noodgevallen, er iemand voor u klaar staat, dan kunt u een abonnement afsluiten voor personenalarmering

Senioren Veilig Thuis +
U bent, 24 uur per dag, verzekerd van hulp door middel van de personenalarmering. Deze alarmering is in handen van een professionele alarmcentrale, zodat u snel een verpleegkundige aan de lijn krijgt.
Wanneer vervolgens blijkt dat hulp noodzakelijk is, komt er iemand van Zonnehuis Thuis bij u langs om deze hulp te verlenen.
U sluit al een Senioren Veilig Thuis+ abonnement bij ons af voor slechts 26,00 euro per maand. Bij dit abonnement is een Senioren Servicepas inbegrepen.

Senioren Veilig Thuis
Ook met dit abonnement bent u 24 per dag verzekerd van hulp door middel van de personenalarmering. De professionele alarmcentrale neemt contact op met iemand uit uw sociale netwerk. Dit heet Sociale alarmering; uw buren, familie of andere mantelzorger worden gewaarschuwd via de alarmcentrale. Zij krijgen het bericht dat u om hulp heeft gevraagd.
Mocht geen van de opgegeven mantelzorgers reageren op het alarm, dan wordt een medewerker van Zonnehuis Thuis ingeschakeld.
U neemt al een Senioren Veilig Thuis abonnement bij ons af voor slechts 12,50 euro per maand.

Extra voordeel met de Senioren Servicepas
Wanneer u een Senioren Veilig Thuis+ abonnement bij ons afsluit, ontvangt u ook onze Servicepas. Met deze pas kunt u gebruik maken van tal van kortingen op vele diensten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan korting op computerhulp, tuinonderhoud of maaltijdservice. Ook zijn een aantal aangeboden services gratis met de servicepas.
Wilt u geen personenalarmering bij ons afsluiten, maar wilt u wel gebruik maken van de vele kortingen die de Servicepas biedt? Dat is mogelijk, u kunt ook een los abonnement afsluiten voor de Senioren Servicepas voor slechts 18,50 per maand.