Donderdag 17 september: Café Doodgewoon

maandag 14 september 2015

Donderdag 17 september: Café Doodgewoon

Huub Schreuder, specialistisch verpleegkundige oncologie en palliatieve zorg, zal eerst een lezing houden over wat nu eigenlijk pijn is, welke soorten pijn er zijn en wat je er tegen kunt doen (met en zonder medicatie). Daarna is er ruimte voor gesprek hierover, wie heeft welke rol bij goede pijnbestrijding, welke hulpmiddelen zijn er om pijn inzichtelijk te krijgen etc. Ruimte voor vragen is er natuurlijk ook. De consulent-arts palliatieve zorg is aanwezig om haar expertise in te brengen.

Café doodgewoon is een tweemaandelijkse bijeenkomst voor iedereen die te maken heeft met palliatieve zorg binnen onze regio, zoals professionals, patiënten, mantelzorgers en vrijwilligers. Iedereen is welkom. De bijeenkomsten hebben iedere keer een ander onderwerp, waarbij een professional of een ervaringsdeskundige als gastspreker wordt uitgenodigd. De bijeenkomsten worden in samenwerking gehouden met het Palliatief Netwerk. Het doel van het café  is om cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en professionals met elkaar in contact te brengen, ervaringen te delen en informatie te verstrekken op het gebied van zorg in de laatste levensfase. Voor cliënten is het een laagdrempelige manier om met lotgenoten in contact te komen.

Het Café doodgewoon start op donderdagavond 17 september om 19.00 uur in de Brasserie van Het Zonnehuis op de Dillenburgsingel 5 te Vlaardingen. Voor meer informatie kunt u een mail sturen aan cafédoodgewoon@zgvlaardingen.nl. De bijeenkomst is rond 21.00 uur afgelopen.
Print

Uw naam
Uw e-mailadres
Onderwerp
Vul uw bericht in...
x

     

    Contact?

    Voor vragen over nieuws of PR zaken neemt u contact op de afdeling Communicatie, communicatie@zgvlaardingen.nl of tel 010 475 95 95.