Nieuwe expositie in Het Zonnehuis

maandag 4 maart 2019

Nieuwe expositie in Het Zonnehuis

Op zaterdag 9 maart wordt om 11.00 uur de nieuwe expositie geopend in Het Zonnehuis. Aan de wand exposeert Coby Weergang diverse werken met gemengde technieken. De onderwerpen variëren van bloemen, dieren en landschappen tot abstract.

In de vitrine komt werk van Jaap Vink. Hij exposeert zijn bijzondere collectie klokkenmannetjes. Een klokkenmannetje is een klokje in de vorm van een klokkenventer, in het Duits ook wel Uhrentrager genoemd. Jaap heeft ongeveer 70 klokkenmannetjes, die stuk voor stuk uniek zijn. Er zijn ook klokkenmannetjes uit Engeland, waarbij de ogen kunnen bewegen bij het tikken van het klokje. Cees runde vroeger een winkeltje in antiek en curiosa en had toen al een fascinatie voor klokken.

 

De expositie zal geopend worden op zaterdag 9 maart om 11.00 uur in Het Zonnehuis, Dillenburgsingel 5. De expositie is te zien van 4 maart t/m 15 april 2019. Iedereen is van harte welkom de expositie te bezoeken.

Print

x

     

    Contact?

    Voor vragen over nieuws of PR zaken neemt u contact op de afdeling Communicatie, communicatie@zgvlaardingen.nl of tel 010 475 95 95.