Rolstoelvierdaagse Zonnehuisgroep Vlaardingen zoekt meelopers

donderdag 21 juni 2018

Rolstoelvierdaagse Zonnehuisgroep Vlaardingen zoekt meelopers

Zonnehuisgroep Vlaardingen is op zoek naar mensen die het leuk vinden om één of meerdere middagen mee te lopen met de Rolstoelvierdaagse.

Het evenement, dat plaatsvindt van dinsdag 17 t/m vrijdag 20 juli, is inmiddels een ware traditie voor de bewoners van Zonnehuisgroep Vlaardingen. Voor de twaalfde keer zal de lange sliert rolstoelers, familieleden en vrijwilligers door de wijken Holy en de Broekpolder trekken.

De vierdaagse vindt iedere keer weer plaats dankzij de steun van vele vrijwilligers. Dankzij deze ‘meelopers’, die helpen bij het duwen van de rolstoelen, kunnen de bewoners de tocht uitlopen. Elke hulp is daarom welkom.

Heeft u zin om één of meerdere middagen, samen met een bewoner, mee te lopen met de wandeltocht? Neem dan contact op met Caroline van Gulik, cvangulik@zgvlaardingen.nl. Wanneer u voorkeur heeft om te lopen vanaf één van de locaties dan kunt u dit aangeven bij uw aanmelding.

Print

Uw naam
Uw e-mailadres
Onderwerp
Vul uw bericht in...
x

     

    Contact?

    Voor vragen over nieuws of PR zaken neemt u contact op de afdeling Communicatie, communicatie@zgvlaardingen.nl of tel 010 475 95 95.