Parc Drieën-Huysen vordert

vrijdag 24 maart 2017

Parc Drieën-Huysen vordert

Het is aan de buitenkant goed te zien dat de bouw van Parc Drieën-Huysen vordert. Zo zijn de afbouwwerkzaamheden in het verpleeghuis zo ver, dat daar momenteel  al de binnendeuren geplaatst worden en vloerbedekking gelegd.

Volgens planning zijn de metselwerkzaamheden van het laatste appartementengebouw half april gereed. Daarna worden ook daar de steigers gedemonteerd. In de maanden daarna wordt een start gemaakt met de aanleg van de omliggende tuin, de wegen en parkeerplaatsen. In de maanden april en mei worden de nutsvoorzieningen aangelegd.

De realisatie van de 80 sociale huurwoningen voor mensen met een lichte zorgindicatie verloopt ook voorspoedig. Het eerste gebouw met 40 appartementen is recent uit de steigers tevoorschijn gekomen en de hekken van de balkons zijn er gemonteerd. De toewijzing/inschrijving van de woningen verloopt via Zonnehuisgroep Vlaardingen, de contracten via Woningstichting Samenwerking. De woningen zijn circa 70 m2 groot en beschikken over een ruime woonkamer, slaapkamer, badkamer en dus een royaal balkon.

Toekomstige bewoners kunnen gebruik maken van de zorg, die geleverd wordt door Zonnehuisgroep Vlaardingen en de nabije voorzieningen die gelegen zijn in de plint. In de plint komen onder andere voorzieningen als een brasserie, kapper, pedicure en een fitnessruimte waar de bewoners gebruik van kunnen maken. De faciliteiten zijn vanuit beide gebouwen bereikbaar zonder naar buiten te hoeven gaan.

Print

x

     

    Contact?

    Voor vragen over nieuws of PR zaken neemt u contact op de afdeling Communicatie, communicatie@zgvlaardingen.nl of tel 010 475 95 95.