Start bouw Parc Drieën-Huysen

dinsdag 19 april 2016

Start bouw Parc Drieën-Huysen

Mevrouw Stam (83 jaar) en mevrouw Sleeboom (99), beide bewoners van Zonnehuisgroep Vlaardingen, sloegen samen met wethouder Versluijs de een na laatste paal van Parc Drieën-Huysen. In het bijzijn van tientallen genodigden werd gevierd dat het heiwerk is afgerond en dat de start van de bouw is begonnen.

Bewoners van verpleeg- en verzorgingshuis Drieën-Huysen lieten wensen achter op de heipaal die is gebruikt voor hun nieuwe onderkomen. VolkerWessels-onderneming Boele & van Eesteren ontwikkelde het project in samenwerking met Zonnehuisgroep Vlaardingen en Woningstichting Samenwerking.

Parc Drieën-Huysen bestaat uit verschillende fases en de eerste omvat de nieuwbouw van 3 gebouwen. Het verpleeghuis bevat 81 zorgeenheden (zware zorg) en wordt een nieuw onderkomen van Zonnehuisgroep Vlaardingen. Ook komen er twee appartementencomplexen met 80 sociale huurwoningen voor mensen met een lichte tot middelzware zorgindicatie. De toewijzing verloopt dan ook via de indicatiecommissie. Deze drie gebouwen worden verbonden door middel van een zorgplint waar bewoners bijvoorbeeld naar de kapper gaan of een hapje kunnen eten.

Print

Uw naam
Uw e-mailadres
Onderwerp
Vul uw bericht in...
x

     

    Contact?

    Voor vragen over nieuws of PR zaken neemt u contact op de afdeling Communicatie, communicatie@zgvlaardingen.nl of tel 010 475 95 95.