Vrijwilligerswerk

Ben je op zoek naar leuk, waardevol vrijwilligerswerk waarbij je er echt toe doet? Kom dan eens langs bij Zonnehuisgroep Vlaardingen.

Je bent van harte welkom voor een kennismaking en rondleiding. Je bespreekt met ons wat je zou willen doen en op welke dag(en) en tijdstip(pen). Wij geven je informatie over de mogelijkheden in werk, cursussen en begeleiding.

 

Vrijwilligersvacatures De Laurenburg

Vrijwilliger Houtbewerking gezocht (M/V)

2-3 uur per week

Voor onze blokhut, zijn wij op zoek naar een handige en flexibele vrijwilliger die het leuk vindt om houten producten te vervaardigen.

Sportieve vrijwilliger gezocht

2-3 uur per week

Wij zoeken een enthousiaste en bovenal sportieve vrijwilliger die op dinsdagochtend van 10.00-12.00 uur wilt sporten en/ of bewegen met jongeren met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).

Bakvrijwilliger gezocht

2-3 uur op maandagochtend

De Laurenburg bakt deze overheerlijke appeltaarten voor de verkoop in de brasserie. Ben jij die dame die het bakken in de vingers heeft?

Zwemvrijwilliger

2 - 3 uur per week

Zou jij het leuk vinden om als zwemvrijwilliger aan de slag te gaan op de maandag middag of vrijdagavond? Reageer dan snel.

Vrijwilliger voor marktbezoek

Wie gaat er op donderdagochtend mee naar de markt?

Wij zoeken leuke vrijwilligers die bewoners van De Laurenburg willen begeleiden naar de markt bij winkelcentrum De Loper.  

Bakvrijwilliger (M/V) gezocht

op vrijdagochtend 2-3 uur

Voor de jongerenhuisvesting De Laurenburg zijn wij op zoek iemand die het leuk vindt om te ondersteunen bij onze wekelijkse bakactiviteit op de vrijdagochtend. 

Gastvrouw / Gastheer voor in het weekend

2- 3 uur per week

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die in het weekend onze bewoners willen begeleiden bij een spelletje, een wandeling, boodschappen doen.

Vrijwilliger voor hulp bij de avondmaaltijden

+/- 2 uur per maaltijd

Jongerenhuisvesting De Laurenburg zoekt vrijwilligers die willen helpen bij de avondmaaltijd.
RSS